30 december 2018

Nyårsfint

Allmänt

Idag har dagen bara svischat förbi. Började dagen som vanligt runt 7.00. Esmeralda vaknar nästan exakt den tiden varje dag, dessutom sover hon hela nätter sen en tid tillbaka. Riktigt duktig är hon, slocknar liksom kl 19.00 och sover ända till 07.00(pepparpeppar). Skönt för både mamma och barn tror jag. Faktiskt så började hon sova bättre när vi tog bort mjölk och vete(gluten). Hon har ju haft mycket besvär med magen allra helst kvällar och nätter så det har hjälpt riktigt mycket att sluta med det, antagligen är hon överkänslig. Känns skönt att man hittat felet.

Men tillbaka till dagen. Började med att städa av hela huset. Damma, dammsuga och torka golv. Måste ju ha det lite nyårsfint tills imorgon. Jobbar ju 7-13.30 imorgon så hinner inte pyssla så mycket då.
Efter städningen var vi tvungna att åka och nyårshandla lite till middagen imorgon. Blir nämligen lite plankstek imorgon😍
Nu sitter vi i soffan och ser bonde medans lillfia sover. Senare blir det en lugn löptur. Har inte sprungit på cirka en vecka då lillfia först blev sjuk på julafton och därefter både jag och Jocke. Nu är jag bara lite snofsig i näsan men ska ta det lite lugnt med löpningen några dagar iallafall.

(null)

(null)