30 september 2018

Mammahjärtat blöder

Allmänt

Just nu är jag sååå glad att vi har amningen kvar! 
Lillfia har varit riktigt dålig sen igår natt. Feber, diarrier(fått bytt bajsblöjor för första gången på flera månader, hon gör ju annars ifrån sig endast på pottan), täppt näsa till och från och lite hosta. Älskade unge om jag kunde så skulle jag ta det istället för dig! 
Hon har endast velat amma sen i förrgår och vägrar allt vad annan mat heter. Fick i henne lite banan imorse men thats it liksom. 
Hon ammar lite men nästan så att inte det heller duger ibland och det har då aldrig hänt, så såhär dålig har hon aldrig varit. 
Trött är bara förnamnet på vad hon är hela tiden men har jättesvårt att sova då hon vaknar till och tjuter och gråter om vartannat. Både svårt med luft, jobbigt med febern och verkar ha ont i huvudet då hon slår sig för huvudet när hon vaknar. Pluttan😞
Jocke har försökt med alvedon men hon spyr bara så vi ska nog försöka få tag i suppar istället då hon är så pass stor att hon kan ta det nu. 
Om det inte är bättre imorgon så ringer jag nog BVC för såhär ledsen har jag aldrig sett henne, min älskling som alltid är en solstråle annars. Gör riktigt ont i mammahjärtat att se henne såhär ledsen ❤️
Just nu ligger hon iaf ute i vagnen och sover. Hoppas på att hon kan sova en stund nu så hon får bli lite utvilad iaf. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I fredags blev hon ju nio månader min älskling. Sista bilden är en bild från när hon legat nio månader i magen och en bild på nio månader utanför. Riktigt roligt att det ser ut som jag har olika klänningar men egentligen är det samma fast med annorlunda passform haha.
(null)
Igår var hon med på hockeymatch trots att hon var lite hängig så var hon så duktig, sa inte ett knyst förutom sitt vanliga "mamma" ,"pappa" och "dada"😂somnade av när hon vart trött sen också.