29 augusti 2018

Slutkörd

Allmänt

Vet inte vad det är men idag har jag känt mig riktigt slutkörd. Det kommer väl ikapp en tillslut helt enkelt med allt.
Esmeralda vaknade sex idag och vägrade somna om så Jocke gick upp med henne och jag låg kvar till klockan sju.  Då var det bara och skynda sig upp för att göra sig klar och äta frukost innan jag hade tid för naglarna klockan åtta. Kom dit lite innan åtta så det var lugnt. Väl där så känner jag den enorma tröttheten som sköljer över mig. Hade nog kunnat somna sittandes där kändes det som, ögonlocken var så tunga alltså. Fick anstränga mig för att ens orka prata, riktigt läskigt nästan. Jag höll mig dock vaken och vi snackade på som vanligt haha, men känslan var så sjukt jobbig. 
 
På vägen hem från nagelsalongen så tog jag en sväng förbi hemköp för att hämta ut lite paket. Hade nämligen beställt lite presenter och julklappar åt lillan, eftersom jul och hennes födelsedag är så nära varandra så är det bra att ta lite pö om pö så att det inte blir så mycket utgifter sen liksom. 
Hämtade även ut ett paket med bröllopspresenten till Eva och Peter. Sån jäkla tur att den hann komma, stod på sidan att det kunde ta mer än sex vardagar, men som tur var tog det bara fyra. 
 
När jag väl var hemma så öppnade jag paketen för att se att allt stämde och sen gick jag upp och la mig en sväng. Kunde inte somna då dock utan låg mest och vilade en stund tills Esmeralda skulle vakna. 
Nu har Esmeralda nyligen ätit lunch och jag hade tänkt dra mig ut på en löptur men jag tror jag struntar i det idag också. Känner att orken inte riktigt finns där. Mitt huvud dunkar och ögonen känns riktigt tunga. Kommer nog lägga mig en stund när Esmeralda sover middag igen.
Så nöjd med mina naglar iallafall