22 mars 2019

Vecka 23

Allmänt

Ja ni, tiden rullar på alldeles för snabbt och nu är jag tre dagars ledig igen. Skönt ska de bli att få rå om min goa tjej igen. Tycker man får så lite tid för henne när man jobbar så mycket. Det skär lite i hjärtat ibland att man inte hinner träffa henne så mycket, men jag tröstar mig med att jag bara har tre månader kvar att jobba. Dessutom är allt klart inför ledigheten nu. Beviljat och klart allt så det känns skönt. Den 25 maj går jag ner på 75% så jag kommer ha mer tid med Esmeralda efter och innan jobbet👍 
Sen går jag hem helt från 1 juli, 24 dagar före beräknad nedkomst. Har dock en känsla av att jag kommer gå över tiden även denna gång haha.

Esmeralda ska börja skolas in hos dagmamma i slutet av april och från och med 1 maj så går hon där på riktigt så att säga. Hon kommer ju dock inte behöva gå heltid då jag och jocke jobbar lite olika samt att jag tagit lite semdagar när jag har eftermiddag så hon slipper gå till dagmamman bara för någon timme. Så två-fyra dagar i veckan kommer det bli.
När jag börjar på 75% sen så börjar jag ju senare på EM och jocke hinner komma hem så det blir perfekt.
När jag sen går hem helt så kommer Esmeralda inte behöva gå hos dagmamma knappt någonting. Hon ska faktiskt få va hemma med mig. Men vi kommer lämna henne där någon dag i veckan sen när lillebror kommit.


Vecka 23 igår. Glömmer bort att ta lite magbilder denna gång. Beror nog på att den inte växer sådär jättefort ännu, samt att jag har mindre tid denna gång då jag jobbar 100%. Förra gången vid denna vecka blev jag sjukskriven pga foglossning. Så glad att jag ännu sluppit de denna gång. Får hoppas det fortsätter så. Fortfarande endast två kilo upp så jag väntar bara på att "bomben" ska komma haha. Kommer senare denna gång 🙈 är ju fortfarande inte uppe på startvikten med Esmeralda så räknar med att gå upp mer denna gång. Men kan ju ha fel😂