Ja man kan tydligen bli helt slut av att vabba nästan en hel också. Eller ah jag har bara vabbat tisdag egentligen resten har varit semester eller lediga dagar. Hon har haft det riktigt jobbigt här hemma den lilla damen. Började med hög feber och snuva för att fortsätta med lite lägre feber,hosta på nätterna, ögoninflammation och fortsatt tät och rinnig näsa. Hon är alltså fortsatt sjuk efter en hel vecka. Det värsta är väl att hon inte kan sova riktigt ordentligt utan får sina gråtattacker både på dagar och nätter. Därför har hon även fått flytta in till sin gamla säng i vårat rum så man kan ha lite koll på henne. Oftast sover hon ju under sina gråtattacker så hon tystnar efter en liten stund bara. Men jag vill gärna vara där och klappa lite på henne eller ta upp henne. Har dock kommit på att jag bara väcker henne om jag tar upp henne så står där och klappar henne typ 7-8 gånger per natt. Lider verkligen med henne. Idag fick hon även massa nässelutslag också som kliar, tycker så synd om henne :( 
Den här mamman känner sig riktigt trött i kroppen och knoppen, som en zombie ungefär😂 dels för att man inte får sova på natten. Det är man ju inte van med längre och dels för att jag har fått så mycket sammandragningar och mensvärk nu när jag fått gått och burit på henne 24/7 för hon varit riktigt mammis och gosis nu när hon varit sjuk. 
Längtar faktiskt lite till att få börja jobba igen. En vecka känns som en evighet haha. Verkar dock bli vabb på måndag också då lillfia är så pass dålig än med feber till och från osv. 

Jag var ju riktigt optimistisk när jag skulle skola in Esmeralda på dagmamman. Tänkte att "hos dagmamma blir hon nog inte sjuk direkt" men vi hann skola in henne i sex dagar innan hon blev såhär vrålsjuk och vi vart tvungna att skjuta upp resten av inskolningen. Riktigt drygt att allt blir så konstigt med både sjukdom och dagmamman semester så känns som hon knappt hinner gå nå hos dagmamma nu innan hon går hem 1 juli. 
Vecka 31 med lillpyret och det mysigaste med att hon är sjuk. Kan ligga å sova på mig igen😍