Kan inte fatta att det redan är ny vecka imorgon? Veckorna springer förbi. Den här veckan har de iof varit fullt upp med jobb, tre kalas och nu stalltjänst den här helgen.

Nu är jag hemma på lite lunch innan jag ska iväg och ta in hästarna samt fodra. Gick smidigare än jag trodde att fixa i stallet på mornarna. Hade folk som visste precis vad som skulle göras med mig, så det gick smidigt. 

Förövrigt har jag inte tränat som jag hade tänkt i veckan. Har blivit en veckas vila. Det behövdes då jag inte ens hörde mitt larm här i veckan, då är jag trött villa jag lova. Vaknar ju för minsta lilla ja. Nä, så lyssnade på kroppen och tog en veckas vila👍 imorgon kör jag igång igen.

Mån:  Damma, Dammsuga, Löpning innan jobb efter lämning av barn, Jobb 13.30 - 21.30
Tis: Ben/Bål pass, Jobb 13.30 - 21.30
Ons: Lekpark med barn, tvätt, Ridlektion 18.30-19.15
Tors: Jobb 6.45-15.30, Löpning till och från jobb
Fre: Jobb 7.00-15.30 
Lör: Jobb 7.00-15.30, Löpning till och från jobb, veckohandla
Sön: Jobb 6.45-15.30 

Lite lugnare vecka men desto mer jobb. När man jobbar förmiddag så äre bara matlagning när man kommer hem och sen hinner man inte så mycket mer innan det är läggdags för barnen. Leonel brukar bli otroligt trött på kvällarna när han varit hos dagmamma eller haft barnvakt 😅 Mår dock bäst av att jobba förmiddagar, känner mig mycket piggare då. Dessutom får jag natta barnen också vilket är skönt. Brukar ringa facetime om jag hinner på jobbet för att få säga godnatt till barnen. För herregud vad jag saknar dom konstant 😅

Selfies tagna av barnen. 🤩Man lägger bort mobilen en sekund och då är dom där och kan få upp kamerafunktionen haha. 

Mys med min lilla kille som är riktigt mammig nu. Skriker till och med på mig i sömnen😅