29 februari 2020

Lördag igen

Allmänt

Jaha då var det lördag igen då, tiden verkligen rusar iväg och Leonel blir 7 månader imorgon? Hur sjukt liksom, han föddes ju nyss. Men jag tycker de bara blir roligare och roligare ju äldre han blir så det gör inte så mycket. Börjar redan få sin egna lilla personlighet å det är så mysigt.

I veckan så har det inte hänt jättemycket tror jag? Haha. Inte mer än det vanliga. Esmeralda har varit hos dagmamman två dagar och jag har varit krasslig. Jag har dock hunnit med att sanera huset, det behövs ibland. Samt börjat tvätta undan varje dag nu. Så det känns så fräscht och skönt här hemma. Har även som vana att dammsuga direkt vi stigit upp ur sängen och de är så skönt att få de gjort på en gång 👌nu när Leonel är så mycket på golvet och försöker kräla så vill man ha de fräscht och typ fläckfritt liksom. 

Har inte tränat så mycket heller denna vecka eftersom jag haft ont i halsen. Endast två dagars träning. Blir ju annars minst tre dagars cykling och två dagars löpning. Det har jag hållt i ända sedan december nu👍 Får se om jag kan ta mig ut på en löptur imorgon eller hur de blir, annars får de glatt vänta tills nästa vecka. Snart är jag nog redo att börja gymma igen också. Jag har ju svårt att lämna ifrån mig Leonel fortfarande, hade ju de med Esmeralda också, men är nog värre denna gång. Det är nog för att Leonel inte är riktigt lika van med andra då man inte hinner träffa andra så ofta 🙈 Man har ju liksom fullt upp hela tiden verkligen. Sen har inte Leonel börjat äta jättemycket annan mat än. Hans mage säger ifrån direkt jag tycker vi kommit någon vart med maten. Igår fick han en fjärdedels burk med mat och några timmar senare så kaskadkräks han, liksom de var ju inte ens mycket han fick men ändå reagera han. Att tillägga är att han aldrig kräks annars utan de är just när han fått mat och det spelar liksom ingen roll vad för mat egentligen utan bara han har fått lite för mycket så kräks han efter ett par timmar. Så ja, vi kommer liksom ingen vart riktigt. Han hade ju velat äta mycket mer men jag måste säga stopp för hans mage så de är ju lite surt. Men de är ingen brådska heller, tillslut så vänjer han sig ju, man får skynda långsamt. 

Idag så ska vi hem till svärföräldrarna på lite mat men innan dess så ska vi å försöka fixa färg till väggen här hemma som vi äntligen ska fixa 🙈 Jag har redan dragit bort överbliven tapet och sen sandpapprat kanter, så nu ska de spacklas och slipas och sen på med ny färg👍 Får hoppas att vi hittar samma färg som vi har. Vi fick ju färgskala av tidigare ägare men den är borta så vi ska ta med en tapetbit få se om de kan se vad de är för färg. Annars så får vi måla om hela rummet helt enkelt 😬




Lite bilder från veckan som varit. Så goa dessa två, älskar att vara i varandras närhet. ❤️