Jag springer ju mest för att jag tycker det är kul och för att jag mår bra av det, men de är ju lite roligare om man har lite mål också. 
Har haft som mål att klara av två mil och igår klarade jag det👌 så jäkla stolt. Utan någon vätska eller energipåfyllning under passet då jag inte har något spring bälte. Dessutom sprang jag på en riktigt bra tid(för mig), trodde de skulle ta minst två timmar men kom i mål på 1timme 53 min, så jäkla nöjd med det.

Första milen var en "piece of cake" men in på andra milen så började det kännas och sista 5 km var en riktig pina, men gav mig fasiken på att klara de. Kände ju då att jag hade behövt ha med nå energi och vätska, men det som egentligen var det värsta var mina vader som gjorde så jäkla ont. Fick verkligen pressa mig själv genom smärtan i vaderna och jag kunder knappt gå hem sista kilometern. Gick typ haltandes haha.

Mitt stora mål är ju marathon 2021 så det gäller ju att ligga i nu i ett år framöver. September 2021 går Göteborgsvarvet marathon som är mitt mål om allt går som jag vill. Man vet ju aldrig med skador och sånt så bäst att inte ta ut något i förskott utan ta de mer som de kommer, men planen är sådan iaf👌