Usch va jag känner mig som en dålig mamma idag. Har ju skrivit förut att de verkar som Leonel reagerar på mjölkprotein och att jag testat utesluta och provocera vilket gav en missnöjd bebis och en massa mer torra fläckar på huden. Jag ville dock testa igen, då jag tycker de är så himla jobbigt att äta mjölkfritt så i lördags började jag äta lite mjölkprodukter igen efter tre veckors uppehåll. Redan på em/kvällen började han att skrika massa hemma hos svärföräldrarna, men jag tänkte väl att de var tillfälligt bara.

Men sen efter de har han varit riktigt skrikig till och från i flera dagar och jag har liksom tänkt att de kanske bara är utvecklingsfasen som han går igenom nu som gör honom skrikig. Han har ju dock aldrig varit så skrikig utan lugnar sig oftast om man tar upp honom eller så och liksom inte alls på denna nivån där man knappt får kontakt med honom när han skriker. Jag har dock hela tiden tänkt att jag nog inbillar mig och att de är "fasen" han går igenom som gör honom såhär. 

Idag fick jag dock en helt annan uppfattning när han skriker och sen bajsar blod ett flertal gånger, 😩 nu vet jag att han garanterat är allergisk då både huden är sämre, bajsar blod, riktigt missnöjd till och från, vill inte amma/ blir arg och ledsen när han ammat ett tag och spyr mycket mer. Och nu sitter jag här med världens dåliga samvete för att jag utsatt han för de här igen. Varför fortsatte jag inte bara äta mjölkfritt och trodde på att de va de som va felet. Nej, då skulle jag provocera igen bara för att jag saknar att äta mjölkprodukter, så jävla egoistiskt av mig, 😩

 Nu är de slut på mjölkprodukter för min del resten av amningsperioden. Nu tänker jag inte provocera mer utan litar på det jag nu vet. Det värsta är att nu tar de 2 veckor för mig att få ur mjölkproteinet ur min kropp och sen tar de ytterligare 2 veckor för Leonel att få ur de ur sin kropp vilket gör att han fortfarande kommer ha ont i några veckor till stackarn, 😔 Det kommer ju dock lätta ganska fort men känns förjävligt rent ut sagt att jag var tvungen att testa igen. Tycker så synd om honom min lilla älskling. 

Vi får dock se om jag orkar amma honom lika länge  som med Esmeralda nu. Känner att de nog kommer vara för jobbigt att vara utan mjölkprodukter så länge. Det jobbigaste är att de är så svårt att hitta proteinkällor som är goda. Älskar ju å kunna äta typ Propuds och sånt som innehåller bra protein och är mättande. Nu blir de så enformigt hela tiden. Kommer sakna Propuds och kvarg samt choklad mest av allt, menmen jag kanske vänjer mig mer ju längre tiden går